Voorwaarden om te retourneren:

Retourneren bij vanBAARD

Bij vanBAARD streven we ernaar om je tevreden te stellen met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, hanteren we een eenvoudig retourbeleid.

Je kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits het zich in de originele verpakking bevindt en ongebruikt is. Zorg ervoor dat het product aan deze voorwaarden voldoet, anders kunnen we het helaas niet terugnemen.

Om een retourzending aan te vragen, neem je contact op met onze klantenservice en vermeld je het bestelnummer en de reden van retournering. We zullen je vervolgens instructies geven over het retourproces. Houd er rekening mee dat de kosten voor retournering voor jouw rekening zijn.

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, informeren we je over de status van je retourzending. Bij goedkeuring zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen via dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaald.

We staan achter de kwaliteit van onze producten en streven naar tevreden klanten. Voor vragen over ons retourbeleid staan we altijd klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Let op: Uitgesloten van het herroepingsrecht is cosmetica, waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Cosmetica is namelijk om redenen van hygiëne niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

Winkelwagen