Voorwaarden om te retourneren:

Om het zo gemakkelijk mogelijk voor jou te maken hebben we de belangrijkste dingen van het retourneren voor je op een rijtje gezet: 

  1.  Bij artikelen die je koopt bij vanBAARD geldt een retourtermijn van 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt.
    Als je meerdere artikelen hebt besteld, dan gaat de termijn pas in als je het laatste product hebt ontvangen zoals bij de wet is vastgelegd.

  2. Het artikel zit in ten alle tijden ongebruikt in de originele verpakking.

  3. Mochten er in de tussen tijd beschadigingen zijn opgelopen aan het product en/of de verpakking waarna deze niet meer verkoopbaar zijn, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de gemaakte kosten. 

  4. Het retourneren dient aangevraagd te worden via jouw eigen vanBAARD account of stuur een mail naar info@vanbaard.nl zodat wij jou verder kunnen helpen.

Hoe retourneer je jouw bestelling?

Via jouw persoonlijke vanBAARD account dien je te gaan naar ”mijn bestellingen” waarna je jouw bestellingen ziet en deze gemakkelijk retour kan aanvragen. Na het aanvragen krijgen wij een melding en nemen we z.s.m. contact met je op om het proces af te ronden.

Zijn er kosten gebonden aan het retourneren? 

Je kunt je producten altijd op ons adres af komen afleveren nadat je een afspraak hebt gemaakt. Mocht je daar geen tijd voor hebben en het zelf willen terugsturen, dan is dit natuurlijk ook geen probleem alleen dan zijn de verzendkosten wel voor eigen rekening. Bewaar ten alle tijden het verzendbewijs zodat we niet voor verassingen komen te staan tijdens het retourproces. Wij zijn namelijk niet verantwoordelijk als het postbedrijf de retourzending kwijtraakt. 

Wat is het retouradres?

De retourzendingen dienen verstuurd te worden naar het adres: Energieweg 39-41, 2404 HE, Alphen aan den Rijn. 

Hoe gaat het retoursproces verder?

Nadat wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen gaan wij direct over tot actie. Meestal heb jij je geld binnen vijf werkdagen weer op jouw rekening staan, dit is afhankelijk van de betaalmethode.

Winkelwagen