Voorwaarden om te retourneren:

Retourneren bij vanBAARD

We begrijpen dat het soms nodig kan zijn om een product te retourneren. Daarom hebben we ons retourbeleid zo eenvoudig en duidelijk mogelijk gemaakt.

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het product moet in de originele verpakking zitten en ongebruikt zijn. Als het product niet aan deze voorwaarden voldoet, kunnen we het helaas niet terugnemen.

Om een retourzending aan te vragen, kun je contact met ons opnemen via onze klantenservice. We vragen je om het bestelnummer en de reden van retournering te vermelden. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, zullen we je instructies geven over hoe je het product kunt retourneren. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van het product voor jouw rekening zijn.

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we je op de hoogte stellen van de status van je retourzending. Als alles in orde is, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en we staan achter de producten die we verkopen. Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen.

Winkelwagen