Beard's Best Friend

Ons verhaal

Welkom bij vanBAARD, het baardmerk voor mannen die serieus zijn over hun gezichtshaar. Onze missie is om hoogwaardige baardverzorgingsproducten te leveren die speciaal zijn ontwikkeld middels de bekende vanBAARDformule om aan de unieke behoeften van de moderne man te voldoen.

Bij vanBAARD geloven we dat een baard meer is dan alleen een modeaccessoire – het is een teken van mannelijkheid, stijl en persoonlijkheid. Dat is waarom we onze producten zorgvuldig hebben samengesteld met alleen de beste natuurlijke ingrediënten, om ervoor te zorgen dat je baard er niet alleen geweldig uitziet, maar ook gezond blijft.

Onze producten zijn perfect voor mannen van alle leeftijden en baardtypen, of je nu een volle baard, een stoppelbaard of een snor hebt. We begrijpen dat elke baard uniek is, en daarom hebben we ons assortiment samengesteld om aan elke specifieke behoefte te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een zachte baardolie, een voedende baardshampoo of een verfrissende baardwassing, we hebben alles wat je nodig hebt om je baard te laten stralen.

Bij vanBAARD zijn we gepassioneerd over onze producten en we staan garant voor hun kwaliteit. Al onze producten worden in Europa geproduceerd en zijn vrij van chemicaliën en synthetische ingrediënten. We testen onze producten ook nooit op dieren, omdat we vinden dat respect voor dieren net zo belangrijk is als respect voor mannen met baarden.

Als je meer wilt weten over ons merk of onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We zijn altijd blij om te praten over baarden en baardverzorging!

Nederlands-product-1.
Designed in Holland

Al onze producten creëren wij zelf. Ook produceren wij alles zo lokaal mogelijk.

Dierproefvrije producten
Cruelty Free

Al onze producten zijn volledig dierproefvrij. Er worden ook geen dierlijke materialen gebruikt.

Groene producten
Natural Ingredients

Onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten en werkzame stoffen.

lock free img
Secure Payments

Jouw persoonlijke- en betaalgegevens zijn bij ons veilig middels ons SSL-certificaat.

Winkelwagen