Klachten

Het kan helaas voorkomen dat je een klacht hebt omtrent een product van vanBAARD. Weet dan wel dat ons team voor je klaarstaat! Wij vinden het net zo vervelend als jou dat je een klacht hebt ervaren. Wij doen er echter alles aan om jou zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen waar wij dit kunnen. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen middels ons contactformulier of mail ons naar info@vanbaard.nl. 

Houdt rekening met het volgende:

  1. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij ons per mail of per brief, nadat u de gebreken hebt geconstateerd.
  2. Meestal proberen we iedereen binnen drie werkdagen te beantwoorden. Echter mogen de bij ons ingediende klachten binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord worden. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt van ons tenminste verwacht binnen de termijn van 14 dagen geantwoord te hebben met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
  3. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Klachtenregeling via het ODR-platform:

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Winkelwagen