Baardverzorging, Waarom Eigenlijk?

vanBAARD Blog baardverzorging

Wat maakt de juiste baardverzorging nou zo belangrijk?

Dit is een vraag die wij veel te horen krijgen wanneer mensen opzoek zijn naar de juiste baardproducten. Je ziet namelijk al snel welke mannen wel en welke mannen geen (of weinig) verzorging geven aan een baard. De mannen die hun baardharen wel goed verzorgen hebben een gezonde en verzorgende look. De haren zijn keurig getrimd, gestyled en je ziet direct dat er liefde aan wordt besteed. Van de mannen die er niks of weinig aan doen kun je veelal herkennen aan de wilde, stugge en onverzorgde look. Het is niet netjes getrimd en je zult zien dat de baardharen er dof uitzien. Iets dat jij natuurlijk absoluut wil voorkomen!

Hoge kwaliteit of lage kwaliteit baardverzorging?

Dat is iets wat wij bij vanBAARD het aller belangrijkst vinden, een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zo vind je veel baardartikelen op de markt waarbij er gebruik wordt gemaakt van goedkope en synthetische ingrediënten. Dit kun je overigens direct checken door de ingrediëntenlijst te checken (TIP!). Een baardproduct van een lage kwaliteit kan namelijk jouw baard en de onderliggende huid nog meer uitdrogen. Dit zul je in het begin niet direct opmerken, maar na verloop van tijd voel je dat jouw baard veel te ”vet” wordt en je hem dus niet meer goed schoon krijgt. Met de natuurlijke baardverzorging bij vanBAARD heb je hier in ieder geval geen last van 😉 

Baardverzorgingsproducten voor snellere baardgroei?

Jazeker! Met de juiste verzorgingsproducten stimuleer je een optimale baardgroei. Dit komt doordat je jouw baard naast dat je het verzorgd, ook voedt. Zo zitten er in de producten van vanBAARD verschillende vitamines en hydrateer je de haren daarnaast ook. Zo trekken de producten ook echt in de huid en worden jouw baardharen en de onderliggende huid goed gereinigd. Je kunt het eigenlijk hetzelfde zien als het verzorgen van je lichaam, als je dit niet goed doet zul je ook snel nadelige gevolgen ervaren. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen