Verzending & Levering

Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = morgen in huis. LET OP: Vanwege de extreme drukte kan het enige tijd langer duren! Houdt hier rekening mee tijdens het bestellen. De levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren, dan wordt dit binnen 24 uur gemeld. Als je in het weekend op zaterdag besteld, dan wordt jouw bestelling maandag afgeleverd.

Bezorging: jouw bestelling wordt met GLS geleverd op het door jou aangegeven afleveradres. Tussentijds ontvang je een track&trace met informatie om je pakketje te volgen.

Kosten: Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Voor België en Duitsland 5,95. Boven de 35 euro is de verzending in Nederland, België geheel gratis!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over je bestelling? Dan kun je ons altijd bereiken middels ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@vanbaard.nl Wij streven er naar om jou zo snel mogelijk te woord te staan.

vanBAARD Zwart PNG
Winkelwagen