Verzending & Levering

Levertijd: Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. LET OP: Vanwege de extreme drukte rond de feestdagen kan het enige tijd langer duren! Houdt hier rekening mee tijdens het bestellen. De levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren, dan wordt dit binnen 24 uur gemeld. Als je in het weekend besteld op zaterdag, dan wordt jouw bestelling maandag afgeleverd. Als je zondag voor 17:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling op maandag bezorgd voor Nederland en Dinsdag voor België en Duitsland.

Bezorging: jouw bestelling wordt met PostNL geleverd op het door jou aangegeven afleveradres. Tussentijds ontvang je een track&trace met informatie om je pakketje te volgen.

Kosten: Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Voor België en Duitsland 5,95. Boven de 35 euro is de verzending in Nederland, België geheel gratis!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over je bestelling? Dan kun je ons altijd bereiken middels ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@vanbaard.nl Wij streven er naar om jou zo snel mogelijk te woord te staan.

PostNL vanBAARD
Winkelwagen