vanBAARD-review-9van10

The Bearded Dude geeft vanBAARDolie een 9!

The Bearded Dude is naast zijn jaloersmakende baard bekend met zijn baardverzorgingsreviews. The Bearded Dude heeft ook onze vanBAARDolie SmoothWood getest en het resultaat mag er zijn! Bij de review wordt er gelet of het product natuurlijk is, het biologisch is, of het geen minerale oliën bevat, of het geen siliconen bevat, of de geur goed is, hoe de kwaliteit van de olie is, hoe het voelt in de baard, hoe lang de cologne in de baard blijft hangen, wat de prijs is & tot slot wat de algehele indruk is van het product. Hij heeft elk punt dan ook kritisch bekeken en onderin de blog vind je een link naar de review. Op zijn YouTube kanaal kun je ook zien dat hij al erg veel baardolies en gerelateerde baardproducten heeft getest. The Bearded Dude weet dus als geen ander waar hij over praat en het is een echte vakman op het gebied van baardverzorging. 

Wij zijn dan ook erg trots dat ons harde werk zo goed in de smaak valt bij het enige baardreview kanaal van Nederland. De luxe SmoothWood cologne welke is ontwikkeld in een Nederlands parfumhuis is speciaal in onze baardolie verwerkt. Deze is gelukkig erg  goed in de smaak gevallen bij The Bearded Dude en hier zijn wij dan ook erg blij mee! Ik raad je dan ook aan om de gehele review te bekijken zodat je een nog betere indruk krijgt van zijn kennis en natuurlijk onze vanBAARDolie SmoothWood. 

Het allerbelangrijkste is bij vanBAARD dan ook de kwaliteit van de producten. Door The Bearded Dude werd nog maar eens bevestigd dat wij producten van hoge kwaliteit leveren. Er is dan ook veel tijd gestoken in het ontwikkelen van de vanBAARDolie SmoothWood.

vanBAARD is blij met het eindoordeel en wij willen The Bearded Dude dan ook hartelijk bedanken voor de mooie review. In de nabije toekomst komen er meerdere natuurlijke custom made vanBAARDproducten aan en wij hopen dat TheBeardedDude deze dan weer wilt reviewen.

Nieuwgierig geworden naar de vanBAARDolie SmoothWood? Klik dan hierrr en ervaar het zelf! 

Klik op deze link: The Bearded Dude – vanBAARD SmoothWood Beard Oil Review en bekijk de review zelf op zijn YouTube kanaal!