Disclaimer

Welkom bij vanBAARD (ingeschreven bij de KvK onder nummer 80601508), jouw bestemming voor hoogwaardige baardverzorging op www.vanbaard.nl. Door het gebruik van onze website ga je akkoord met de volgende disclaimer. vanBAARD behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website en deze disclaimer te allen tijde aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving.

Hoewel we de inhoud van onze website met zorg hebben samengesteld, gebruik je de website op eigen risico. We streven ernaar om de inhoud zo accuraat mogelijk te houden, maar kunnen niet garanderen dat deze altijd juist of volledig is. Onze informatie en diensten kunnen fouten bevatten of verouderd zijn.

vanBAARD is niet aansprakelijk voor schade of andere nadelige gevolgen als gevolg van het gebruik van onze website of de onbeschikbaarheid ervan. Je handelt op eigen risico op basis van informatie die we verstrekken, en er kan geen overeenkomst tussen vanBAARD en jou ontstaan vanwege eventuele fouten of verouderde informatie.

We controleren de inhoud die gebruikers op onze website plaatsen niet, maar behouden wel het recht om deze inhoud aan te passen. Als je een klacht hebt over de inhoud, laat het ons dan weten via info@vanbaard.nl.

Hoewel je onze website mag gebruiken, geven we geen toestemming voor het gebruik van onze intellectuele eigendomsrechten of die van onze licentiegevers en gebruikers van de website. Alle rechten met betrekking tot de inhoud van de website blijven bij vanBAARD. Voor het gebruik van onze inhoud op publiekelijk toegankelijke plaatsen kun je contact met ons opnemen via info@vanbaard.nl.

Winkelwagen